Welkom op de website van BIS Sound! / Happysound

 

Per 1 oktober 2012 nemen wij de honeurs waar voor Happysound (Siem Appelman) de man achter vele succesvolle drive in en karaoke shows. Wij danken Siem voor het in ons gestelde vertrouwen en zullen  U als (nieuwe) klant zeker niet teleur stellen.

Onlangs is Bissound/djgigant hof leverancier geworden van DAP audio en hebben we de nieuwe dj lijn the core series demo klaar in onze showroom gezet en aangesloten. Zeker in dit dj tijdperk een goede keus voor de startende  en gevorderde dj. Maak een afspraak om deze set te kunnen testen. uiteraard hebben we ook andere merken staan om te kunnen testen.


BIS Sound is de toonaangevende leverancier van licht, geluid en video apparatuur en dé plek voor onderdelen en accessoires van de hoogste kwaliteit tegen de juiste prijs.

Wij bieden alles voor de dj zanger(es) en prodjuser en accessoires van alle bekende merken zoals Pioneer, Denon, American Dj, Reloop, Dynacord, Jbl, Power Dynamics, JB Systems, Skytec, Behringer, Numark, Beamz, Sync, Showtec, Dap, Udg, Soundcraft, enz enz Wat u   ook nodig heeft het is te vinden in onze winkel. U kunt bij ons ook online bestellen, waarna wij uw bestelling verzenden.

BIS Sound is opgericht in 1997 en sinds die tijd hebben wij meer dan 10 000 klanten in Nederland mogen verwelkomen. De kwaliteit van onze producten en diensten en de uitgebreide garantie maken dat u op BIS Sound kunt vertrouwen.

 

Binnenkort kunt u hier onze vernieuwde site vinden Klik hier om naar onze webwinkel te gaan  

 

Ons adres :

 

Nijverheidsweg 6 G

Achter de fixet bouwmarkt

1671  GC Medemblik

tel.    0227-545432

Mob. 0655-301131

 

info@bissound